Samen werken aan werk in het Binnenbos

Op donderdagochtend 18 april zijn werk- en opdrachtzoekenden welkom om in het Ontmoetingscentrum Binnenbos. Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur starten we na een korte introductie met NetWerk Zeist. Vorige maand hebben we diverse mogelijkheden besproken hoe NetWerk Zeist samen verder vorm te geven. Hier zijn mooie ideeën uit voort gekomen, die we als NetWerk Zeist verder vorm gaan geven. Netwerken is er één van. De meeste deelnemers kennen elkaar wel van gezicht en soms zelfs iets beter. Maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Er is ruimte om samen op positieve wijze in gesprek te gaan over werk en inkomen. Daarnaast hebben we diverse coaches en een HR-manager in ons midden, die je graag verder op weg willen helpen bij het vinden van een baan.

Aanmelden kan via team@netwerkzeist.nl, we zien je graag.

Deel dit bericht met andere werk- en opdrachtzoekenden of neem ze 18 april mee!

Programma overzicht 2019

20 juni | Vrijwilligerscentrale Zeist.

Voor wie niet kan wachten en nu vast loopt bij het vinden van een baan is het raadzaam om eens contact met de vrijwilligerscentrale op te nemen en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Vind je het leuk om een passende workshop te verzorgen? Neem dan vooral contact met ons op.

Programma verloop

9.15 uur inloop
9.30 uur opening
9.40 uur start 1e ronde workshop
9.30 uur korte pauze
10.40 uur start 2e ronde workshop
11.30 uur gezamenlijke afsluiting
11.40 uur tijd om te netwerken

Locatie

Ontmoetingcentrum Binnenbos te Zeist Hoog Kanje 186h, 3708 DL Zeist

Kosten

Deelname is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf

Om onze bijeenkomsten voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.

Waardering kan je ook tonen door een actieve bijdrage te leveren, bijvoorbeeld hulp bij de organisatie, als gastheer of gastvrouw, leiden van een inspirerende workshop.

Neem dan contact met ons op via team@netwerkzeist.nl

Share This