Op donderdagochtend zijn werk- en opdrachtzoekenden welkom in het Ontmoetingscentrum Binnenbos. Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur starten we met een korte introductie en vervolgens starten we met een (netwerk)workshop. Deze ochtend is Carla Uittenhout te gast. Carla is gespecialiseerd in Voetreflexologie en heeft haar eigen praktijk.  En werken we samen aan het vinden van (betaald) werk. Samen Sterk ??

Deel dit bericht met andere werk- en opdrachtzoekenden of neem ze mee!

Over Carla

‘Mensen hebben het vermogen zichzelf te genezen.’

Deze waarheid is voor mij de reden voor werk en studie in de voetreflexologie. Mijn interesse naar de werking van ons ingenieuze lichaam en de samenhang hiervan met onze psyche, maken dat ik mij hierin blijf verdiepen. Mijn handelingen zijn er op gericht om de energiebalans in je lichaam te herstellen of te verbeteren en zo je zelfhelend vermogen te stimuleren. Door het toepassen van diverse, bewezen methodieken en met mijn brede, holistische kijk heb ik mij erin gespecialiseerd om je lichaam aan te zetten tot een nieuw en gezonder evenwicht. Dit kan tot directe verbetering van de klachten leiden, ook kan er een proces van bewustwording en/of verandering in gang gezet worden.

Meer over Refelx to Balance

Programma verloop

9.15 uur inloop
9.30 uur opening
9.40 uur start workshop
11.00 uur ruimte tot napraten
11.30 uur gezamenlijke afsluiting
11.40 uur tijd om te netwerken

Locatie

Ontmoetingcentrum Binnenbos te Zeist
Hoog Kanje 186h,
3708 DL Zeist

Aanmelden

Via team@netwerkzeist.nl
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Je kan je aanmelden via onze website netwerkzeist.nl

Kosten

Deelname is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf

Om onze bijeenkomsten voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.

Waardering kan je ook tonen door het leveren van een actieve bijdrage aan NetWerk Zeist, als gastvrouw, gastheer of het organiseren of geven van een workshop oid.

Share This