Op donderdagochtend zijn werk- en opdrachtzoekenden welkom in het Ontmoetingscentrum Binnenbos. Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur starten we met een korte introductie en vervolgens starten we met een (netwerk)workshop. Deze ochtend is Buikdanseres Hadyr te gast. Buikdanseres Hadyr geeft, met nadruk op het plezier en van (samen) bewegen, tips hoe door meer gevoel in het bekken en buik gebied een zelfbewuste houding te krijgen. En werken we samen aan het vinden van (betaald) werk. Samen Sterk ??

Deel dit bericht met andere werk- en opdrachtzoekenden of neem ze mee!

Buikdans workshop

Buikdansen? Wat moet IK daar nou mee, dat is niks voor mij. Kom het proberen tijdens deze netwerk bijeenkomst. Als je het doet merk je dat het lekker voelt in je lichaam, omdat je van top tot teen beweegt. De dans moves zijn niet moeilijk en je leert hoe je zelf bijvoorbeeld je schouders, heupen en rug losmaakt. Ik geef wekelijkse lessen in Zeist alleen voor vrouwen, maar bij deze workshop ben je van harte welkom als je man bent en wilt buikdansen. Met mijn enthousiasme en ervaring geef ik dans plezier mee op afwisselende en uitnodigende oriëntaalse muziek.

Wil je meer weten? Kijk op mijn website www.buikdansenutrecht.nl.

Programma verloop
9.15 uur inloop
9.30 uur opening
9.40 uur start workshop
11.00 uur ruimte tot napraten
11.30 uur gezamenlijke afsluiting
11.40 uur tijd om te netwerken

Locatie

Ontmoetingcentrum Binnenbos te Zeist
Hoog Kanje 186h,
3708 DL Zeist

Aanmelden
Via team@netwerkzeist.nl
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Je kan je aanmelden via onze website netwerkzeist.nl

Kosten

Deelname is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf

Om onze bijeenkomsten voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.

Waardering kan je ook tonen door het leveren van een actieve bijdrage aan NetWerk Zeist, als gastvrouw, gastheer of het organiseren of geven van een workshop oid.

Share This