Op donderdagochtend 20 december ben je welkom om in het Ontmoetingscentrum Binnenbos te Zeist deel te nemen aan de bijeenkomst. Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur ben je welkom deel te nemen aan:

  • Workshop ‘Maak verbinding tussen je netwerk en Linkedin’ door Pieter Koevoets, Loopbaancoach, trainer Netwerken, Sollicitatie, Social media (90 minuten)

Daarnaast is er weer volop gelegenheid om bij netwerken en te reflecteren op het afgelopen jaar.

Workshop ‘Maak verbinding tussen je netwerk en Linkedin’

De 40-plusser als sleutel in de arbeidsmarkt!

Op een steeds jongere en vluchtigere arbeidsmarkt, kan het voor 40-plussers lastig zijn om een nieuwe baan te vinden. Maar wat is precies de reden dat een nieuwe baan vinden voor 40-plussers steeds moeilijker wordt? Er zijn genoeg redenen voor een werkgever om juist iemand van 40 jaar of ouder aan te nemen.

Kortom: Focus op je talenten, niet op je gebreken.

In deze workshop praat ik jullie bij over hoe contact te houden met de grillige arbeidsmarkt en de potentiële nieuwe werkgevers, door het inzetten van jouw netwerk in combinatie met Linkedin. Ben je wel aantrekkelijk genoeg voor de arbeidsmarkt 3.0 en weet jij wel die verbinding te maken?

Wie is Pieter Koevoets ?
Pieter Koevoets is als loopbaancoach, trainer en Linkedin ambassadeur gespecialiseerd in:

Scherp profileren
Netwerken en CV
Social media met speciale aandacht voor LinkedIn
Door zijn meerjaren ervaring in retail en de zakelijke dienstverlening, in diverse managementfuncties, heeft hij een duidelijke kijk op de ((on)mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Deze wil hij graag op een luchtige wijze met jullie delen.

Op dit moment werkt hij voor UWV Werkbedrijf en Werk@cetera

Door: Pieter Koevoets
https://www.linkedin.com/in/pieterkoevoets
Duur: 90 minuten

Programma verloop
9.15 uur Inloop
9.30 uur Opening
9.40 uur Start workshop
10.30 uur Korte pauze
10.45 uur Start 2 helft workshop
11.30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

Locatie
Ontmoetingcentrum Binnenbos te Zeist
Hoog Kanje 186h,
3708 DL Zeist

Kosten
De bijeenkomst is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf
Om de bijeenkomsten voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.
Waardering kan je ook tonen door het leveren van een dienst, bijvoorbeeld hulp bij de organisatie, inzetten van je netwerk of het leiden van een inspirerende workshop.

Share This