Samen werken aan werk in het Binnenbos

Op donderdagochtend 20 juni zijn werk- en opdrachtzoekenden welkom om in het Ontmoetingscentrum Binnenbos.
Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur starten we na een korte introductie met NetWerk Zeist.
Op 20 juni is Jolanda van HappYo bij ons te gast.

Mindful Walk

Een unieke combinatie van mindfulness en wandelen zet bijzondere processen in gang in je lichaam en in je hoofd. Het geeft je focus, stimuleert je creativiteit en haalt je uit de waan van de dag. Mooie ingredi├źnten voor nieuwe inzichten op weg naar jouw nieuwe baan.

Tijdens deze Mindful Walk wandelen we, soms in stilte, doen we mindfulness en ademhalingsoefeningen tussendoor en ervaren we hoe focus en vertrouwen voelt. En relax, je hoeft voor deze workshop niets voor te bereiden en het is niet erg als je nog helemaal niets over mindfulness weet. Daarbij is het een luchtige workshop, niet zweverig, met beide benen op de grond.

Dus, trek je wandelschoenen aan en kom ervaren hoe je de route van je hoofd naar je hart kunt maken. Je rugzak wordt gevuld met allerlei praktische tools, die je makkelijk in je dagelijkse leven toepast.

De wandeling duurt ongeveer een uur, daarna gaan we gezamenlijk of in groepjes evalueren en blikken we terug op jouw ervaring. Uiteraard is er dan ook gelegenheid met elkaar te netwerken.

Jolanda Meeks-Kling van HAPPYO zal de wandeling begeleiden. Jolanda is Wandelcoach, Psycholoog en Mindful Run & Walk instructeur. De natuur van Zeist is haar kantoor. Doen waar je blij van wordt en blij worden van wat je doet. Daar staat HAPPYO voor. De natuur helpt je daar graag een handje bij, zodat je meer geluk en vitaliteit ervaart.

Praktische informatie:
Gun jezelf een mindful momentje en schrijf je in. Aanmelden kan via team@netwerkzeist.nl, we zien je graag.

Deel dit bericht met andere werk- en opdrachtzoekenden of neem ze 20 juni mee!
Vind je het zelf leuk om een passende workshop te verzorgen? Neem dan vooral contact met ons op.

Programma verloop

9.15 uur inloop
9.30 uur opening
9.40 uur Mindful Walk
10.40 uur ruimte tot napraten
11.30 uur gezamenlijke afsluiting
11.40 uur tijd om te netwerken

Locatie

Ontmoetingcentrum Binnenbos te Zeist Hoog Kanje 186h, 3708 DL Zeist

Kosten

Deelname is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf

Om onze bijeenkomsten voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.

Waardering kan je ook tonen door een actieve bijdrage te leveren, bijvoorbeeld hulp bij de organisatie, als gastheer of gastvrouw, leiden van een inspirerende workshop.

Neem dan contact met ons op via team@netwerkzeist.nl

Share This